Bij bestellingen vanaf € 200,- via deze webshop ontvangt u een
korting van 5% welke in extra wijn wordt gegeven.
Bij bestellingen vanaf € 300,- via deze webshop ontvangt u een
korting van 10% welke in extra wijn wordt gegeven.
alles aan / uit

Land: resultaat
103
17
44
19
7
4
13
11
7
10
16
1

Soort: resultaat
12
5
27
1
3

Smaak: resultaat
15
32

Prijsniveau: resultaat
13
17
17


Soort Naam en omschrijving Flesprijs
Wit Viognier 2011, Domaine Garcin, VdP du Gard - Rhône, Frankrijk
Geur is bloemig, exotisch en tonen van banaan. De smaak is filmend en mooie zuren, mineralen en goed concentraat. Toegankelijke afdonk met mooie drogende zuren en een goede lengte. De wijn krijgt een macération pellicullaire en na de gisting volgt nog een rijping van 6 maanden in betonnen tanks op zijn lie (gistresten). Dit alles zorgt voor een volle, zuivere en ronde smaak.
Lees verder
€ 8,95
€ 7,40
excl. BTW
Wit Lirac, cuvée Eliott 2008, Domaine la Genestière, Rhône, Frankrijk
Vol geel van kleur, in de geur een combinatie van vanille, getoast brood en citrus. De smaak is complex met kracht, dikte, mooie zuren, romigheid, toast, kruidig en boterachtig. De afdronk heeft iets exotisch, vanille en veel lengte. Met de hand worden alleen de beste druiven van deze oude stokken geplukt. De alcoholische gisting alsmede de rijping op houten vaten gebeurd onder een controleerbare temperatuur. Dit om alles zo rustig en goed mogelijk te laten verlopen. Tijdens de rijping op vat laat men de gistcellen in het vat en deze worden om de tijd geroerd om zo een homogeen product te verkrijgen. Dit alles bij elkaar neemt zo’n 12 maanden in beslag alvorens gebotteld en verkocht te worden.
Lees verder
€ 19,95
€ 16,49
excl. BTW
Rood ½ Lirac, cuvée Raphäel 2007, Domaine la Genestière, Rhône, Frankrijk
Een diepe donker rode wijn met een paars randje. In de geur veel zwart fruit, iets van leer en een zoete kruidigheid. De smaak is vol, zacht, zwoel, toegankelijk en zeer in balans. Het is een sappige fruitige (bramen) wijn met rijpe ronde tanines en veel lengte.
Lees verder
€ 8,50
€ 7,02
excl. BTW
Rood Crianza 2004, Bodegas Entrecastillos, Ribera del Duero, Spanje
Intense en zwoele wijn met zeer veel karakter. De neus kenmerkt zich door veel fruit, voornamelijk kersen. In de smaak komen behalve de kersen ook tonen van rozemarijn naar voren evenals mooie zuren en tanines. In deze wijn zijn de kenmerken van het Ribeira del Duera gebied goed tot uiting gekomen. De wijn is zeer goed in balans, het houtgebruik is niet overdreven en de afdronk is zeer lang.
Lees verder
€ 19,00
€ 15,70
excl. BTW
Wit Lacho 2011, Bodegas Casto Pequeño, Rueda, Spanje
Lees verder
€ 8,75
€ 7,23
excl. BTW
Wit Chamelin 2012, Bodegas Casto Pequeño, Rueda, Spanje
Lees verder
€ 9,50
€ 7,85
excl. BTW
Rosé Cotoval 2009, Bodegas Casto Pequeño, Castilla y Léon, Spanje
Een heldere donker roze wijn gemaakt van de Prieto Picudo druif. Deze Spaanse rosé heeft in de neus veel fruit waaronder aarbei en framboos. Deze tonen komen ook in de smaak naar voren maar ook een klein bittertje en mooie zuren. Het is een vriendelijke en elegante wijn met een zuivere smaak. Deze wijn komt het beste tot zijn recht als hij niet te koud wordt gedronken.
Lees verder
€ 6,25
€ 5,17
excl. BTW
Rood Gravedad 2006, Bodegas Casto Pequeño, Toro, Spanje
Deze wijn van 100% Tempranillo heeft 2 maanden houtrijping gehad, hierdoor heeft hij in zijn geur aangename tonen van van vanille, maar ook van vlierbes en hij heeft zelfs iets aards. In de smaak heeft de wijn veel fruit, tonen van eucalyptus en is zeer intens. Het is een open en zeer vriendelijke wijn met een goede balans tussen het vele fruit, de tanines en de zuren.
Lees verder
€ 7,50
€ 6,20
excl. BTW
Rosé Nereo Garnacha 2009, Bodegas Tavera, Castilla y Léon, Spanje
Een helder donker roze rosé. Met in de neus de geur van rozen, frambozen en rozenbottel. Deze kenmerken vinden we ook terug in de smaak van de wijn, framboos, rode bessen een klein bittertje en elegante zuren geven de wijn wat meer spanning. Het is een fruitige elegante rosé die goed in balans is met een beetje kruidigheid aan het einde van de dronk.
Lees verder
€ 6,25
€ 5,17
excl. BTW
Rood Nereo Syrah - Tempranillo 2008, Bodegas Tavera, Castilla y Léon, Spanje
Een wijn met een helder rode kleur. In de neus veel rood fruit, kersen en een beetje vanille. De wijn heeft een vriendelijke fruitige aanzet met een "zwoel" Spaans karakter en heeft behalve tonen van kersen ook zwarte bessen en is een beetje rokerig.
Lees verder
€ 7,00
€ 5,79
excl. BTW
Rood Nereo Garnacha 2007, Bodegas Tavera, Castilla y Léon, Spanje
Een elegante rode wijn van 100% Grenache druif gemaakt. Deze wijn is herkenbaar aan de geur van rood fruit, kersen, laurier maar bovenal elegantie. Dit alles wordt in de smaak ook waar gemaakt. Het is een wijn met fijne tanines een goede balans en een klein pepertje voor wat spanning. De wijn heeft een kruidige maar soepele dronk met een mooie lengte.
Lees verder
€ 8,25
€ 6,82
excl. BTW
Rood Nereo Syrah - Tempranillo - Garnacha 2006, Bodegas Tavera, Castilla y Léon, Spanje
Een vrij donkere intens rode wijn met tonen van zwart geconfijt fruit, zwarte peper, pruimen en een beetje vanille. Hij heeft een ronde en soepele aanzet met mooie verpakte zuren, vanille en aan het eind wat kruidigheid, intens zwart fruit en zelfs tonen van chocolade en koffie komen naar boven. Het is een wijn met een lange dronk waarin ook het gestoofde fruit en het pepertje elegant aanwezig zijn.
Lees verder
€ 11,50
€ 9,50
excl. BTW
Rood Liaran 2007, Bodega Casar de Burbia, Bierzo, Spanje
Dit is een wijn die is gemaakt van de Mencia druif. Een wijn die zich kenmerkt door zijn intens paarse kleur. In de neus ruiken we zwarte bessen, bramen en iets vegetaals. De smaak zit vol zwart fruit en heeft een klein zuurtje maar is voornamelijk rond en soepel. Het is een wijn met veel fruit, elegante tanines, een soepele dronk, goede balans en een tikje kruidigheid.
Lees verder
€ 8,50
€ 7,02
excl. BTW
Rood Casar de Burbia 2007, Bodega Casar de Burbia, Bierzo, Spanje
Lees verder
€ 12,95
€ 10,70
excl. BTW
Rood Hombros 2007, Bodega Casar de Burbia, Bierzo, Spanje
Een intens volle wijn die toch slank blijft, dat is de Hombros. Deze wijn van 100% Mencia doet in de geur denken aan paprika, zwarte bes, vanille en heeft ook iets vegetaals. Ook de smaak is vrij complex vol zwart fruit, vlierbes iets rokerigs en kruidigs tegelijk. Zeer goede belans en lange afdronk.
Lees verder
€ 18,50
€ 15,29
excl. BTW
Rood Tebaida 2007, Bodega Casar de Burbia, Bierzo, Spanje
De Tebaida is een zeer volle wijn. De kleur is diep donker paars, en in de neus vinden we tonen van kersen vijgen en vanille maar ook iets van tabak en leer. De wijn is zeer intens met een volle ronde aanzet, veel vijgen, rozijnen en ook hier komen de kersen en het vanille weer naar voren. Al met al is het een zeer complexe wijn met een goede structuur en balans en een erg lange afdronk.
Lees verder
€ 25,00
€ 20,66
excl. BTW
Rood Tebaida Pago No 5 2006, Bodega Casar de Burbia, Bierzo, Spanje
Lees verder
€ 49,50
€ 40,91
excl. BTW
Wit Lune 2009, Serene, Veneto, Italië
Deze Pinot Grigio komt uit de heuvels aan de Oost kant van het Garda meer. Hij is stro geel van kleur met een beetje een groene gloed. In de neus voornamelijk tonen van geel fruit, peer, bloemblaadjes en stro. De smaak is fris, intens, fruitig vol tegelijk. Het is een heel elegante wijn die zeer goed in balans is.
Lees verder
€ 14,25
€ 11,78
excl. BTW
Rood La Tana Dellupe 2008, Serene, Veneto, Italië
Een robijn rode wijn met een vleugje oranje, zoals wel vaker gezien bij wijnen van de Pinot Noir druif. In de neus tonen van bosbessen, gestoofd zwart fruit maar ook framboos. De smaak van de wijn is vol donker fruit, heeft iets aards en is zwoel zonder heel zwaar te worden. Deze wijn is zeer intens, heeft veel smaak en een goede balans tussen de tanines en het fruit.
Lees verder
€ 19,95
€ 16,49
excl. BTW
Rood Chianti Colli Senesi - Titolato 2007, Tenute Guicciardini Strozzi, Toscane, Italië
Ook deze Chianti komt uit de heuvels rond het stadje San Gimignano. De druiven voor deze wijn zijn geselecteerd als de beste druiven uit deze wijngaarden en deze wijn is dan ook iets intenser dan zijn voorganger. De wijn heft een robijn rode kleur en is zowel in de geur als in de smaak erg intens, we ruiken vooral veel donker fruit en de typische kruidigheid van Toscane. Een wijn met een vol karakter en een zeer goede balans tussen de zuren het fruit en de aanwezige tanines.
Lees verder
€ 9,50
€ 7,85
excl. BTW
Rood Sòdole - Super Tuscan 2007, Tenute Guicciardini Strozzi, Toscane, Italië
Een wijn die is die is gemaakt van druiven van zeer oude wijngaarden met ook een zeer lage opbrengst. Het bouquet van deze wijn is erg breed en gaat van wilde bessen naar kruiden, lichte tonen van hout en zelfs viooltjes. Wat in de smaak opvalt is de harmonie, de wijn is zacht, vriendelijk, vol heeft een goede balans en het hout zeer subtiel aanwezig. Een intense wijn die nu al op dronk is maar ook zeer zeker veel bewaar potentie heeft. Dit is de Sangiovese druif op zijn best.
Lees verder
€ 23,00
€ 19,01
excl. BTW
Rood A•Solo 2005, Tenute Guicciardini Strozzi, Maremma, Italië
Deze wijn ooit ontstaan uit een experiment is een interesante en een unieke wijn geworden. Ze wordt gemaakt van 100% Petit Verdot en vervolgens 16 maanden op Frans eiken opgevoed. Een robijn rode wijn met wat paarse tinten. In de neus vinden we kleine zwarte bessen wat kruidigheid en vanille. De smaak is elegant, subtiel en intens tegelijk. De tonen van vanille en zwarte bessen staan voorop maar ze heeft ook voldoende karakter en een goede balans tussen het fruit en de tanines. Deze wijn zal in de loop der jaren alleen maar mooier worden.
Lees verder
€ 26,00
€ 21,49
excl. BTW
Rood Ocra 2006, Tenute Guicciardini Strozzi, Bolgheri, Italië
Een zeer aangename en kruidige Italiaan, zwoel met veel zwart fruit. De smaak voldoet aan de verwachtingen geschept door de geur, vol, veel fruit mooi zuurtje en een tikje kruidig. Dit is een wijn die zeer goed in balans is en heeft ook een mooie dronk.
Lees verder
€ 11,00
€ 9,09
excl. BTW
Rood VignaRè - Super Tuscan 2006, Tenute Guicciardini Strozzi, Bolgheri, Italië
Lees verder
€ 28,50
€ 23,55
excl. BTW
Wit Grappa di Vernaccia n.v.t., Tenute Guicciardini Strozzi, Toscane, Italië
Lees verder
€ 25,00
€ 20,66
excl. BTW
Rosé
Biologisch
N° 2 rosé 2010, Château l'Afrique, Provence, Frankrijk
Lees verder
€ 11,50
€ 9,50
excl. BTW
Rosé
Biologisch
A rosé 2010, Château l'Afrique, Provence, Frankrijk
Een echte Provence rosé, licht van kleur, elegant in aanzet maar vergis u niet in de onderligende kracht. De druiven voor deze wijn staan op een bodem bestaande uit klei en zandsteen en de gemiddelde leeftijd van de stokken is zo'n 30 jaar oud. De kleur is licht zalm roze en in de neus krijgen we tonen van nectarine en wilde aardbeien. Ook in de smaak komen deze tonen naar voren evenals wat grapefruit. De wijn heeft een vriendelijke dronk met een mooie balans tussen het fruit de zuren en de bitters.
Lees verder
€ 13,95
€ 11,53
excl. BTW
Rosé
Biologisch
cuvée Cesar 2006, Château l'Afrique, Provence, Frankrijk
Lees verder
€ 14,50
€ 11,98
excl. BTW
Rood
Biologisch
l'Afrique 2004, Château l'Afrique, Provence, Frankrijk
Lees verder
€ 12,00
€ 9,92
excl. BTW
Rood
Biologisch
cuvée Cesar 2001, Château l'Afrique, Provence, Frankrijk
Lees verder
€ 19,95
€ 16,49
excl. BTW
Rood
Biologisch
réf C.S. 1998, Château l'Afrique, Provence, Frankrijk
Lees verder
€ 24,50
€ 20,25
excl. BTW
Rood
Biologisch
Rood 2000, Châteaux Coussin St. Vic, Provence, Frankrijk
Lees verder
€ 10,00
€ 8,26
excl. BTW
Rood cuvée Cesar 1998, Châteaux Coussin St. Vic, Provence, Frankrijk
Lees verder
€ 16,50
€ 13,64
excl. BTW
Wit
Mousserend
Dom Pérignon 1996, Moët et Chandon, Champagne, Frankrijk
Lees verder
€ 225,00
€ 185,95
excl. BTW
Wit
Mousserend
Grand Cru, Vintage, Fût de Chene 1998, Henri Giraud, Champagne, Frankrijk
Lees verder
€ 250,00
€ 206,61
excl. BTW
Wit
Mousserend
Cuvée R.D. 1990, Bollinger, Champagne, Frankrijk
Lees verder
€ 295,00
€ 243,80
excl. BTW
Wit Gewürztraminer Clos Windsbuhl 2003, Zind-Humbrecht, Elzas, Frankrijk
Lees verder
€ 60,00
€ 49,59
excl. BTW
Wit Gewürztraminer Grand Cru Zinnkoepflé 2004, Paul Kubler, Elzas, Frankrijk
Lees verder
€ 23,50
€ 19,42
excl. BTW
Wit Chablis 1er cru 2006, Domaine Barat, Bourgogne, Frankrijk
Lees verder
€ 25,00
€ 20,66
excl. BTW
Wit Château Grillet 2002, Château Grillet, Rhône, Frankrijk
Lees verder
€ 145,00
€ 119,83
excl. BTW
Rood The Fergus 2000, Tim Adams, Clare Valley, Australie / Nw-Zeeland
Lees verder
€ 28,00
€ 23,14
excl. BTW
Rood The Aberfeldy 2002, Tim Adams, Clare Valley, Australie / Nw-Zeeland
Lees verder
€ 40,00
€ 33,06
excl. BTW
Rood Shiraz 2003, Shaw & Smith, Adelaide Hills, Australie / Nw-Zeeland
Lees verder
€ 27,00
€ 22,31
excl. BTW
Wit Viognier 2009, Clay Station, Central Valley - Californië, Noord-Amerika
Lees verder
€ 13,75
€ 11,36
excl. BTW
Rood Old Vine Zinfandel 2008, Brazin, Central Valley - Californië, Noord-Amerika
Lees verder
€ 16,25
€ 13,43
excl. BTW
Wit Castello Chardonnay 2002, Testarossa Winery, Central Coast - Californië, Noord-Amerika
Lees verder
€ 32,00
€ 26,45
excl. BTW
Rood Zinfandel Grandmère 1999, Renwood Winery, Central Coast - Californië, Noord-Amerika
Lees verder
€ 42,00
€ 34,71
excl. BTW
Wit
Zoet / Port
Noble Late Harvest 2008, Joostenberg, Paarl, Zuid-Afrika
Lees verder
€ 14,00
€ 11,57
excl. BTW
Wit Wehlener Sonnenuhr Riesling Auslese* 2003, Weingut Kerpen, Moesel-Saar-Ruwer, Duitsland
Lees verder
€ 30,00
€ 24,79
excl. BTW
Wit
Zoet / Port
Comtess 'Sanct Valentin' passito 2005, St. Michael Eppan, Alto Adige, Italië
Lees verder
€ 34,00
€ 28,10
excl. BTW
Rood Montepulciano d'Abruzzo Riserva 2003, Contesa, Abruzzen, Italië
Lees verder
€ 18,50
€ 15,29
excl. BTW
Rood Brunello di Montalcino 2003, Fanti, Toscane, Italië
Lees verder
€ 49,00
€ 40,50
excl. BTW
Wit
Zoet / Port
Passito di Pantelleria, Kammeo 2004, Tenute Guicciardini Strozzi, Sicilië, Italië
Lees verder
€ 25,00
€ 20,66
excl. BTW
Rood Château Camensac, 5ème cru classé 2001, Château Camensac, Bordeaux, Haut-Médoc, Frankrijk
Lees verder
€ 27,50
€ 22,73
excl. BTW
Rood Château Sociando Mallet 2000, Château Sociando Mallet, Bordeaux, Haut-Médoc, Frankrijk
Lees verder
€ 75,00
€ 61,98
excl. BTW
Rood Château Lilian Ladouys, cru Bourgeois 2000, Château Lilian Ladouys, Bordeaux, Pauillac, Frankrijk
Lees verder
€ 25,00
€ 20,66
excl. BTW
Rood Château Fonbadet 2000, Château Fonbadet, Bordeaux, Pauillac, Frankrijk
Lees verder
€ 32,50
€ 26,86
excl. BTW
Rood Château Haut Battailley, 5ème cru classé 2005, Château Haut Battailley, Bordeaux, Pauillac, Frankrijk
Lees verder
€ 53,50
€ 44,21
excl. BTW
Rood Château Mouton Rothschild, 1er cru classé 2002, Château Mouton Rothschild, Bordeaux, Pauillac, Frankrijk
Lees verder
€ 425,00
€ 351,24
excl. BTW
Rood Château Mouton Rothschild, 1er cru classé 1999, Château Mouton Rothschild, Bordeaux, Pauillac, Frankrijk
Lees verder
€ 425,00
€ 351,24
excl. BTW
Rood Grand vin de Château Latour, 1er cru classé 1999, Château Latour, Bordeaux, Pauillac, Frankrijk
Lees verder
€ 450,00
€ 371,90
excl. BTW
Rood Château Lalande-Borie 2005, Château Lalande-Borie, Bordeaux, Saint Julien, Frankrijk
Lees verder
€ 28,00
€ 23,14
excl. BTW
Rood Château Lalande-Borie 2000, Château Lalande-Borie, Bordeaux, Saint Julien, Frankrijk
Lees verder
€ 34,00
€ 28,10
excl. BTW
Rood Sarget de Gruaud-Larose 2000, Château Gruaud-Larose, Bordeaux, Saint Julien, Frankrijk
Lees verder
€ 37,50
€ 30,99
excl. BTW
Rood Château Gruaud-Larose, 2ème cru classé 1994, Sarget de Gruaud-Larose, Bordeaux, Saint Julien, Frankrijk
Lees verder
€ 56,00
€ 46,28
excl. BTW
Rood Clos du Marquis 1998, Château Léoville-Las-Cases, Bordeaux, Saint Julien, Frankrijk
Lees verder
€ 56,00
€ 46,28
excl. BTW
Rood Château Talbot, 4ème cru classé 1989, Château Talbot, Bordeaux, Saint Julien, Frankrijk
Lees verder
€ 165,00
€ 136,36
excl. BTW
Rood Château Maucaillou 1996, Château Maucaillou, Bordeaux, Moulis, Frankrijk
Lees verder
€ 28,50
€ 23,55
excl. BTW
Rood Château Chasse-Spleen, grand cru classé 2001, Château Chasse-Spleen, Bordeaux, Moulis, Frankrijk
Lees verder
€ 90,00
€ 74,38
excl. BTW
Rood Château Chasse-Spleen, grand cru classé 1999, Château Chasse-Spleen, Bordeaux, Moulis, Frankrijk
Lees verder
€ 45,00
€ 37,19
excl. BTW
Rood Château Chasse-Spleen, grand cru classé 1998, Château Chasse-Spleen, Bordeaux, Moulis, Frankrijk
Lees verder
€ 45,00
€ 37,19
excl. BTW
Rood Château Chasse-Spleen, grand cru classé 1989, Château Chasse-Spleen, Bordeaux, Moulis, Frankrijk
Lees verder
€ 85,00
€ 70,25
excl. BTW
Rood Château Marquis de Terme, 4ème cru classé 2000, Château Marquis de Terme, Bordeaux, Margaux, Frankrijk
Lees verder
€ 44,00
€ 36,36
excl. BTW
Rood Château Fieuzal, grand cru classé 1998, Château Fieuzal, Bordeaux, Pessac-Léognan, Frankrijk
Lees verder
€ 47,50
€ 39,26
excl. BTW
Rood Château Fieuzal, grand cru classé 2000, Château Fieuzal, Bordeaux, Pessac-Léognan, Frankrijk
Lees verder
€ 52,50
€ 43,39
excl. BTW
Rood Château Haut-Brion, 1er cru classé 1999, Château Haut-Brion, Bordeaux, Pessac-Léognan, Frankrijk
Lees verder
€ 450,00
€ 371,90
excl. BTW
Rood Château Haut-Brion, 1er cru classé 2002, Château Haut-Brion, Bordeaux, Pessac-Léognan, Frankrijk
Lees verder
€ 450,00
€ 371,90
excl. BTW
Rood Château Mazeyres, grand cru classé 2005, Château Mazeyres, Bordeaux, Pomerol, Frankrijk
Lees verder
€ 28,00
€ 23,14
excl. BTW
Rood Château Magdeleine, 1er cru classé 2000, Château Magdeleine, Bordeaux, St.-Emillion, Frankrijk
Lees verder
€ 85,00
€ 70,25
excl. BTW
Rood
Biologisch
Syrah 2008, Domaine Garcin, VdP du Gard - Rhône, Frankrijk
Dit is een helder rode wijn. De geur doet denken aan kersen, blauwe bessen hij zit vol rijpe tonen en heeft ook iets van leer. De wijn heeft een ronde aanzet vol fruit, heeft een goede balans tussen fruit, zuren en de aangename tanines.
Lees verder
€ 7,00
€ 5,79
excl. BTW
Rood Saghé 2008, Serene, Veneto, Italië
Deze wijn van 100% Corvina Veronese heeft een donker rode kleur. In de neus veel fruit, bessen, rode kersen, aardbei en ook tonen van gestoofd zwart fruit. De wijn heeft een volle aanzet van gestoofd fruit, bessen en mineralen. De wijn zit goed in elkaar, heeft een prima dronk en is niet te zwaar.
Lees verder
€ 16,95
€ 14,01
excl. BTW
Mousserend Champagne , Spiegelau, Duitsland , Glaswerk
Serie Vino Grande
Lees verder
€ 5,75
€ 4,75
excl. BTW
Wit
Rosé
Rood
Bordeaux , Spiegelau, Duitsland , Glaswerk
Serie Vino Grande
Lees verder
€ 9,00
€ 7,44
excl. BTW
Wit
Rood
Bourgogne , Spiegelau, Duitsland , Glaswerk
Serie Vino Grande
Lees verder
€ 9,00
€ 7,44
excl. BTW
Wit
Rood
Karaf Amadeo , Riedel, Oostenrijk, Glaswerk
Handgeblazen kristallen karaf.
Lees verder
€ 235,00
€ 194,21
excl. BTW
Wit
Rood
Karaf Swan , Riedel, Oostenrijk, Glaswerk
Handgeblazen kristallen karaf.
Lees verder
€ 235,00
€ 194,21
excl. BTW
Wit
Rood
Karaf Cornetto Single , Riedel, Oostenrijk, Glaswerk
Handgeblazen kristallen karaf.
Lees verder
€ 100,00
€ 82,64
excl. BTW
Wit
Rood
Karaf Ultra , Riedel, Oostenrijk, Glaswerk
Handgeblazen kristallen karaf.
Lees verder
€ 75,00
€ 61,98
excl. BTW
Wit
Rood
Luxe aluminium koffer met 10 accessoires , Domaine de Breuil , Wijnkist , Relatiegeschenken
Tot 10 stuks = € 21,95. Van 10 tot 20 stuks = € 17,75. Vanaf 20 stuks = € 16,95. Prijs is excl. BTW en excl. flessen
Lees verder
€ 20,17
€ 16,67
excl. BTW
Wit
Rood
Luxe geschenkkist met 2 accesoires en 2 wijnglazen , Domaine de Breuil , Wijnkist , Relatiegeschenken
Tot 10 stuks = € 18,75. Van 10 tot 20 stuks = € 15,95. Vanaf 20 stuks = € 14,95. Prijs is excl. BTW en excl. fles.
Lees verder
€ 17,79
€ 14,70
excl. BTW
Wit
Rosé
Rood
Biologisch
Biologisch Sextet , Domaine Garcin, Wijnkist , Relatiegeschenken
Viognier, Caladoc rosé, Caladoc rood, Merlot, Marselan & Syrah. Allemaal mooie en zuivere biologische wijnen.
Lees verder
€ 38,67
€ 31,96
excl. BTW
Rood Toscaans Genot , Tenute Guicciardini Strozzi, Wijnkist , Relatiegeschenken
Toscaanse olijfolie met handgeblazen glazen oliekan voor op tafel. Van hetzelfde huis ook nog een Montereggio (sangiovese)en een Ocra (Cabernet Sauvignon, Syrah & Merlot).
Lees verder
€ 47,01
€ 38,85
excl. BTW
Rood Typisch Tempranillo , Bodegas Entrecastillos, Wijnkist , Relatiegeschenken
Uit de Ribera del Duero een fles Roble (7 mnd houtrijping) en een fles Crianza (12 mnd houtrijping). Beide wijnen gemaakt van 100% tempranillo en kunnen zeker nog enige jaren mee.
Lees verder
€ 27,31
€ 22,57
excl. BTW
Wit
Rosé
Rood
Biologisch
Cru's uit de Rhône , Domaine la Genestière, Wijnkist , Relatiegeschenken
Lirac blanc, rosé en rood. Hoogwaardige wijnen uit de Rhône. Vooral de wit en rosé zijn een zeldzaamheid.
Lees verder
€ 29,69
€ 24,54
excl. BTW
Wit
Rood
Veronese Verleiding , Serene, Wijnkist , Relatiegeschenken
Uit de buurt van het Garda meer komen deze prachtige wijnen; Pinot Grigio, Pinot Nero en Bardolino.
Lees verder
€ 35,10
€ 29,01
excl. BTW
Wit Verfrissend Verdejo , Bodegas Casto Pequeño, Wijnkist , Relatiegeschenken
Uit de Rueda in Spanje (ten zuid-westen van Zaragoza) drie heelijke fruitige frisse verdejo's. Lacho (verdejo-viura), Lacho verdejo (verdejo en 15% sauvignon blanc) en de Chamelin (100% verdejo).
Lees verder
€ 23,20
€ 19,17
excl. BTW
Rosé
Rood
Genieten van Garnacha , Bodegas Tavera, Wijnkist , Relatiegeschenken
Uit Castillo komt deze volle, vriendelijke rosé met zijn mooie zuren. Ook de rode is gemaakt van garnacha, maar dan aangevuld met syrah en tempranillo. Deze laatste is gemaakt van de beste selectie druiven!
Lees verder
€ 17,79
€ 14,70
excl. BTW
Mousserend Bruisend Duo , Serene, Wijnkist , Relatiegeschenken
Spumante rosé (uitgeroepen tot beste van Nederland) met twee champagne glazen van Spiegelau.
Lees verder
€ 23,74
€ 19,62
excl. BTW
Wit Cotoval 2012, Bodegas Casto Pequeño, Castilla y Léon, Spanje
Een zeer vriendelijke wijn. Een frisse en fruitige geur, exotisch en een beetje rokerig. In de mond een vriendelijke aanzet met mooie frisse zuren en ook hier weer het exotische fruit. Het is een elegante, sappige,zeer vriendelijke en frisse wijn met een prima lengte.
Lees verder
€ 5,75
€ 4,75
excl. BTW
Rosé Cotoval 2012, Bodegas Casto Pequeño, Castilla y Léon, Spanje
Een mooie donkere rosé vol fruittonen in de neus. Ook in de smaak maakt hij de verwachtingen van een donkere rosé waar. Veel fruit, rozen, tonen van rozenbottel en ook iets romigs. De wijn heeft een prima afdronk, veel inhoud en elegante bitters.
Lees verder
€ 5,75
€ 4,75
excl. BTW
Rood Cotoval 2009, Bodegas Casto Pequeño, Castilla y Léon, Spanje
Het eerste dat opvalt is de hoeveelheid fruit in de geur. Deze tonen van zwarte bessen, kersen en ander donker fruit komen in de smaak ook goed naar voren. Doordat deze wijn 6 maanden op eikenhouten vaten heeft gerijpt heeft hij iets meer "body" gekregen. De wijn zit goed in elkaar en de balans tussen het fruit en de vanille tonen van het hout is zeer goed te noemen. Een sappige vriendelijke wijn met toch ook wel kracht.
Lees verder
€ 5,75
€ 4,75
excl. BTW
Rood Domaine de Breuil 1959, Domaine de Breuil , Bordeaux, Frankrijk
Lees verder
€ 77,00
€ 63,64
excl. BTW
Rood Château St.-Saturnin, cru bourgeois 1982, Château St.-Saturnin, Bordeaux, Haut-Médoc, Frankrijk
Lees verder
€ 49,50
€ 40,91
excl. BTW
Rood Château Barreyre, Macau 1953, Château Barrayre, Bordeaux, Haut-Médoc, Frankrijk
Lees verder
€ 81,50
€ 67,36
excl. BTW
Rood Château La Gorre 1959, Château La Gorre, Bordeaux, Haut-Médoc, Frankrijk
Lees verder
€ 77,50
€ 64,05
excl. BTW
Rood Château Polis & Rychelen, Libourne 1964, Château Polis & Rychelen, Bordeaux, Haut-Médoc, Frankrijk
Lees verder
€ 67,50
€ 55,79
excl. BTW
Rood Château Bois-Gentil 1978, Château Bois Gentil, Bordeaux, Saint-Estèphe, Frankrijk
Lees verder
€ 64,50
€ 53,31
excl. BTW
Rood Château Bois-Gentil 1983, Château Bois Gentil, Bordeaux, Saint-Estèphe, Frankrijk
Lees verder
€ 61,50
€ 50,83
excl. BTW
Rood Château Cos d'Estournel, 2e cru classé du médoc 1967, Château Cos d'Estournel, Bordeaux, Saint-Estèphe, Frankrijk
Lees verder
€ 150,00
€ 123,97
excl. BTW
Rood Château Fonbadet, cru bourgeois 1978, Château Fonbadet, Bordeaux, Pauillac, Frankrijk
Lees verder
€ 78,50
€ 64,88
excl. BTW
Rood Château Haut-Bages Libéral, 5e cru classé du médoc 1966, Château Haut-Bages Libéral, Bordeaux, Pauillac, Frankrijk
Lees verder
€ 125,00
€ 103,31
excl. BTW
Rood Château Fonreaud, cru bourgeois, Listrac 1959, Château Fonreaud, Bordeaux, Moulis, Frankrijk
Lees verder
€ 112,50
€ 92,98
excl. BTW
Rood Château Lalande, cru bourgeois 1988, Château Lalande, Bordeaux, Moulis, Frankrijk
Lees verder
€ 48,50
€ 40,08
excl. BTW
Rood Château Dauzac, 5e cru classé du médoc 1979, Château Dauzac, Bordeaux, Margaux, Frankrijk
Lees verder
€ 125,00
€ 103,31
excl. BTW
Rood Château Fontarnay 1986, Château Fontarney, Bordeaux, Margaux, Frankrijk
Lees verder
€ 87,50
€ 72,31
excl. BTW
Rood Château Palmer 1991, Château Palmer, Bordeaux, Margaux, Frankrijk
Lees verder
€ 110,00
€ 90,91
excl. BTW
Rood Château Béard, grand cru classé 1981, Château Béard, Bordeaux, St.-Emillion, Frankrijk
Lees verder
€ 69,50
€ 57,44
excl. BTW
Rood Château Roger Bellevue Pigeac, grand cru classé 1982, Château Roger Bellevue Pigeac, Bordeaux, St.-Emillion, Frankrijk
Lees verder
€ 94,50
€ 78,10
excl. BTW
Rood Château Faurie de Souchard, grand cru classé 1983, Château Faurie de Souchard, Bordeaux, St.-Emillion, Frankrijk
Lees verder
€ 76,50
€ 63,22
excl. BTW
Rood Château Laroze, grand cru classé 1966, Château Laroze, Bordeaux, St.-Emillion, Frankrijk
Lees verder
€ 130,00
€ 107,44
excl. BTW
Rood Château Vieux Chevrol 1982, Château Vieux Chevrol, Bordeaux, Lalande-de-Pomerol, Frankrijk
Lees verder
€ 77,50
€ 64,05
excl. BTW
Rood Château Petit Village 1980, Château Petit Village, Bordeaux, Pomerol, Frankrijk
Lees verder
€ 79,50
€ 65,70
excl. BTW
Rood Grand Chambertin (grand cru) 1953, Gerard Rombouts, Bourgogne, Côte de Nuits, Frankrijk
Lees verder
€ 220,00
€ 181,82
excl. BTW
Rood Clos Vougeot (grand cru) 1966, A. Bichot, Bourgogne, Côte de Nuits, Frankrijk
Lees verder
€ 230,00
€ 190,08
excl. BTW
Rood Echézeaux 1967, Chanson Père et Fils, Bourgogne, Côte de Nuits, Frankrijk
Lees verder
€ 80,00
€ 66,12
excl. BTW
Rood Vosne-Romaneé 1964, Roland Thevenin, Bourgogne, Côte de Nuits, Frankrijk
Lees verder
€ 140,00
€ 115,70
excl. BTW
Rood Richebourg 1959, Bichot, Bourgogne, Côte de Nuits, Frankrijk
Lees verder
€ 155,00
€ 128,10
excl. BTW
Rood Beaune 1970, Louis Latour, Bourgogne, Côte de Beaune, Frankrijk
Lees verder
€ 87,50
€ 72,31
excl. BTW
Rood Beaune, Cuvée Betault 1959, Hospice de Beaune, Bourgogne, Côte de Beaune, Frankrijk
Lees verder
€ 125,00
€ 103,31
excl. BTW
Rood Quinta de Esperança 2005, Encostas de Estremoz, Alentejo, Portugal
Een intense rode wijn. In de neus tonen van vanille kruidnagel en laurier. De eerste smaken in de mond zijn vooral die van rood fruit en verse kruiden. De wijn is vrij intens, complex en vol maar door de hoeveelheid fruit erg soepel, aan het eind heeft hij een klein pepertje en een mooie lange dronk.
Lees verder
€ 7,25
€ 5,99
excl. BTW
Rood Quinta de Esperança 2005, Encostas de Estremoz, Alentejo, Portugal
Een intense rode wijn. In de neus tonen van vanille kruidnagel en laurier. De eerste smaken in de mond zijn vooral die van rood fruit en verse kruiden. De wijn is vrij intens, complex en vol maar door de hoeveelheid fruit erg soepel, aan het eind heeft hij een klein pepertje en een mooie lange dronk.
Lees verder
€ 4,75
€ 3,93
excl. BTW
Rood Trincadeira 2004, Encostas de Estremoz, Alentejo, Portugal
Een monocepage, gemaakt van 100% tricadeira druif. In de neus veelal blauwe bessen, cassis, eucalyptus en bergamot. In de mond een intens volle smaak, vol fruit, blauwe bessen, iets kruidigs (eucalyptus) en tonen van thee. De wijn heeft een zeer lange en intense dronk.
Lees verder
€ 11,00
€ 9,09
excl. BTW
Rood Touriga National 2004, Encostas de Estremoz, Alentejo, Portugal
Een monocepage, gemaakt van 100% Touriga National druif. In de neus, blauwe bessen, cassis, braam en hints van vanille. De smaak is elegant en vriendelijk. Een wijn met veel tonen van fruit, cassis, laurier en drop. De wijn heeft zachte taninines en ook het gebruik van het hout is subtiel.
Lees verder
€ 9,50
€ 7,85
excl. BTW
Rood Quinta de Esperança Reserva 2005, Encostas de Estremoz, Alentejo, Portugal
Een aangenaam zachte wijn met een vol karakter. Een ronde aanzet met pruimen, vanille iets kruidigs (laurier)en animale tonen. Eenelegante volle wijn met een mooie balans tussen het fruit en de tanines en subtiel gebruik van het hout.
Lees verder
€ 8,75
€ 7,23
excl. BTW
Rood Prodigo 2005, Encostas de Estremoz, Alentejo, Portugal
Een wijn met veel inhoud en karakter. De wijn is in de neus zeer vol maar vriendelijk te noemen we ruiken tonen van kersen, vanille en iets vegetaals. In de mond begint het ook heel zacht en vriendelijk met tonen van fruit, zoethout, laurier en ook hier iets vegetaals. De wijn heeft een zeer lange dronk en is intens, elegant en complex tegelijk.
Lees verder
€ 10,75
€ 8,88
excl. BTW
Rood Enjeitado 2005, Encostas de Estremoz, Alentejo, Portugal
Ook deze Portugese wijn is zeer vol en intens. Maar hier ruiken we meer tonen van pruimen. laurier, jeneverbes, vuursteen en iets vegetaals. In de mond voornamenlijk tonen van pruimen, chocolade, bessen en vanille. De wijn heeft een lange en intense afdronk met zachte tannines, een mooie balans tussen het fruit en de kracht.
Lees verder
€ 10,75
€ 8,88
excl. BTW
Wit
Biologisch
Gerbino, Chardonnay 2012, Di Giovanna, Sicilië, Italië
Een elegante frisse Chardonnay. De wijn wordt opgevoed op RVS tanks en hierdoor behoudt hij zijn frisheid. In zowel de geur en in de smaak veel tonen van fruit, bloesem en bloemen. De afdronk is fruitig en heel vriendelijk.
Lees verder
€ 8,75
€ 7,23
excl. BTW
Rosé
Biologisch
Gerbino, Rosato di Nero d'Avola IGT 2010, Di Giovanna, Sicilië, Italië
Een rosé met een heel intens donker roze kleur. In de neus ruiken we voornamenlijk veel fruit, rozenbottel en ook iets kruidigs. In de smaak heel subtiel, rood fruit (rode bes en framboos. Het is een wijn met een hele zachte en lange afdronk met veel fruit en een aangenaam zuurtje.
Lees verder
€ 8,75
€ 7,23
excl. BTW
Rood
Biologisch
Gerbino, Rosso IGT 2011, Di Giovanna, Sicilië, Italië
Lees verder
€ 8,75
€ 7,23
excl. BTW
Wit
Biologisch
Inzolia IGT 2008, Di Giovanna, Sicilië, Italië
Lees verder
€ 9,95
€ 8,22
excl. BTW
Wit
Biologisch
Grecanico IGT 2008, Di Giovanna, Sicilië, Italië
Lees verder
€ 9,95
€ 8,22
excl. BTW
Wit
Biologisch
Grillo IGT 2009, Di Giovanna, Sicilië, Italië
Lees verder
€ 9,95
€ 8,22
excl. BTW
Rood
Biologisch
Nerello Mascalese IGT 2008, Di Giovanna, Sicilië, Italië
Lees verder
€ 9,95
€ 8,22
excl. BTW
Rood
Biologisch
Cabernet Franc IGT 2006, Di Giovanna, Sicilië, Italië
Lees verder
€ 10,75
€ 8,88
excl. BTW
Wit
Biologisch
G&K Grillo IGT 2007, Di Giovanna, Sicilië, Italië
Lees verder
€ 11,50
€ 9,50
excl. BTW
Rood
Biologisch
G&K Merlot IGT 2005, Di Giovanna, Sicilië, Italië
Lees verder
€ 13,00
€ 10,74
excl. BTW
Wit
Biologisch
Macon-Péronne 2011, Domaine des Gandines, Bourgogne, Maconnais, Frankrijk
Zachte fruitige chardonnay, heeft een klein bittertje in de smaak en een vriendelijke middellange afdronk. Heeft geen houtlagering gehad. Betaalbare bourgogne!
Lees verder
€ 11,50
€ 9,50
excl. BTW
Wit
Biologisch
Viré-Clessé 'Terroir de Clessé' 2010, Domaine des Gandines, Bourgogne, Maconnais, Frankrijk
Zuivere chardonnay vol mineraliteit. Zeer complex, filmend karakter en zeer lange fruitige afdronk. Doordat deze wijn geen houtlagering heeft gehad, komt het fruitige, zuivere complexe karakter goed tot zijn recht.
Lees verder
€ 14,50
€ 11,98
excl. BTW
Wit
Mousserend
Biologisch
Loureiro Espumante Reserva 2007, Afros - Casal do Paço, Vinho Verde, Portugal
Deze Espumante wordt volledig bio-dynamisch gemaakt. De Afros Espumante wordt volgens dezelfde methode gemaakt als Champagne en kan ook zeer zeker concurreren met een goede Champagne. De druiven worden begin september geoogst en daarna geperst. De eerste fermentatie vindt plaats in RVS tanks, hierna wordt de wijn gebotteld en vindt de tweede fermentatie plaats. Na 18 maanden is het dégorgement (Dégorgement is het verwijderen van de ijsprop uit een fles mousserende wijn na de tweede gisting) waarna de Espumante klaar is.De smaak is complex met veel frisheid, tonen van citrus en brioche. De espumante heft een romige mousse van kleine bubbels met veel frisse tonen, mineraliteit en een lange afdronk.
Lees verder
€ 16,00
€ 13,22
excl. BTW
Wit
Biologisch
Viré-Clessé 'des Gandines' 2007, Domaine des Gandines, Bourgogne, Maconnais, Frankrijk
Complexe wijn, goede dosering van de houtlagering. Balans in de mineraliteit, toast en complexiteit. Lange afdronk en het rijpe karakter van 2007 is goed te proeven.
Lees verder
€ 19,50
€ 16,12
excl. BTW
Wit
Biologisch
Viré-Clessé 'des Gandines' 2008, Domaine des Gandines, Bourgogne, Maconnais, Frankrijk
Complexe Maconnais, goede dosering in het houtgebruik. Balans in de mineraliteit en de toasting. Het elegante karakter van 2008 met verfijnde zuren is goed merkbaar.
Lees verder
€ 19,50
€ 16,12
excl. BTW
Wit
Biologisch
Loureiro 2010 , Afros - Casal do Paço, Vinho Verde, Portugal
De wijnen van dit wijnhuis zijn allen volledig bio-dynamisch ze zijn zelfs demeter gecertificeerd. In het hele traject van wijn maken wordt dan ook op geen enkel moment iets kunstmatigs toegevoegd. De druiven worden vroeg geoogst waarna ze worden ontsteelt en langzaam geperst in een pneumatische pers. Hierna start de alcoholische vergisting, dit alles vindt plaats in RVS tanks op een kontstante tussen de 15 en de 18°C. Als de wijn klaar is wordt deze gefilterd om vervolgens te worden gebotteld.In de geur vinden we veel florale en frisse citrus tonen OOk in de smaak tonen van citrus met rijp tropisch fruit en mineraliteit. Het is een elegante wijn met een mooie mineraliteit en de frisse tinteling die hoort bij een Vinho Verde
Lees verder
€ 9,50
€ 7,85
excl. BTW
Zoet / Port
Biologisch
Jurancon 'domaine' 2011, Domaine Nigri, Sud Ouest, Frankrijk
De druiven worden laat geoogst waardoor deze zijn aangetast door de edele rotting. Hierdoor mooi natuurlijk zoet. In de geur tonen van vanille, honing en hars. De smaak is zacht zoet, goede zuren met exotisch fruit. Lange afdronk met wederom fijne zuren. Hierdoor niet vermoeiend zoet.
Lees verder
€ 13,50
€ 11,16
excl. BTW
Zoet / Port
Biologisch
Jurancon 'Reserve' 2009, Domaine Nigri, Sud Ouest, Frankrijk
De druiven worden laat geoogst waardoor deze zijn aangetast door de edele rotting. Vervolgens laat men de wijn nog 12 maanden op houten vaten rijpen. Hierdoor mooi natuurlijk zoet met een hoge complexiteit. In de geur tonen van vanille, honing en hars. De smaak is zacht zoet, complex met zachte zuren. Lange complexe afdronk met wederom zachte zuren. Hierdoor niet vermoeiend zoet.
Lees verder
€ 18,95
€ 15,66
excl. BTW
Rosé
Biologisch
M by Sophie Sumeire 2010, Domaine Elie Sumeire, Provence, Frankrijk
Lees verder
€ 6,95
€ 5,74
excl. BTW
Wit Chardonnay Roble 2010 , Calathus, Mendoza, Chili / Argentinië
Volle chardonnay die houtlagering heeft gehad. Door zijn mooie zuren geen vermoeiende maar juist een interessante complexe wijn. Heeft veel lengte, goede prijs-kwaliteit.
Lees verder
€ 15,00
€ 12,40
excl. BTW
Rood Pinot Noir Roble 2010, Calathus, Mendoza, Chili / Argentinië
Fruitige pinot noir met mooi houtgebruik. Complex maar niet wrang.
Lees verder
€ 15,00
€ 12,40
excl. BTW
Rood Malbec Roble 2008, Calathus, Mendoza, Chili / Argentinië
Volle smaken van zwart fruit, beetje teer/leem/tabak. Goede lengte. Door zijn vele fruit niet al te uitgesproken.
Lees verder
€ 15,00
€ 12,40
excl. BTW
Wit
Biologisch
Semilion-Chardonnay, Moonvine 2009, Walter Clappis, McLaren Vale, Australie / Nw-Zeeland
Lees verder
€ 12,50
€ 10,33
excl. BTW
Rood
Biologisch
Shiraz-Cabernet-Merlot, Moonvine 2009, Walter Clappis, McLaren Vale, Australie / Nw-Zeeland
Lees verder
€ 12,50
€ 10,33
excl. BTW
Wit
Biologisch
Weisser Burgunder, kabinett trocken 2011, Weingut Josef Walz, Baden, Duitsland
Een wijn frisse sappige wijn een bloemig karakter, veel fruit, complex en mooie mineralen. Een wijn met een lange afdronk, een goede balans en fijne zuren.
Lees verder
€ 10,00
€ 8,26
excl. BTW
Wit
Biologisch
Grauer Burgunder, kabinett trocken 2011, Weingut Josef Walz, Baden, Duitsland
Een elegante wijn met veel fruit, fijne zuren en mineraliteit. In zowel de geur als in de smaak komen we ook tonen van viooltjes tegen. Het is een wijn met veel lengte.
Lees verder
€ 10,00
€ 8,26
excl. BTW
Wit
Biologisch
Gutedel, kabinett trocken 2011, Weingut Josef Walz, Baden, Duitsland
Deze wijn is gemaakt van de Gutedel druif, deze druif wordt ook wel Chasselas genoemd. Het is een elegante en frisse druif met een zeer vriendelijk karakter. Dit is dan ook wat deze wijn kenmerkt. Het is een vriendelijke sappige wijn met mooie zachte fruittonen en een vriendelijke dronk, het feit dat deze wijn ook iets lager in het alcohol zit maken hem nog aantrekkelijker.
Lees verder
€ 9,50
€ 7,85
excl. BTW
Wit
Biologisch
Pinot Noir blanc de noir, trocken 2011, Weingut Josef Walz, Baden, Duitsland
Deze witte wijn gemaakt van de rode druif de Pinot Noir is een zeer elegante wijn. De wijn is zacht, romig, sappig en iets complex. Het is een verrassende en zuivere wijn met een lange afdronk en een eigen karakter.
Lees verder
€ 10,00
€ 8,26
excl. BTW
Wit
Biologisch
Muskateller, kabinett trocken 2010, Weingut Josef Walz, Baden, Duitsland
Een bijzondere wijn waar maar heel weinig van wordt gemaakt, deze is dan ook beperkt leverbaar. Het is een bloemige wijn met tonen van viooltjes exotisch fruit (zoals ananas) en mineraliteit. De wijn heeft een droge, zuivere en lange afdronk met een goede balans.
Lees verder
€ 13,00
€ 10,74
excl. BTW
Wit
Biologisch
Chardonnay, spätlese trocken 2009, Weingut Josef Walz, Baden, Duitsland
In de geur komen we tonen van fruit, vuursteen en mineralen tegen. In de dronk valt de complexiteit op, het is een fruitige wijn met een heel eigen karakter mooie lichte toasting en een zeer goede balans en een erge lange afdronk.
Lees verder
€ 16,00
€ 13,22
excl. BTW
Rosé
Biologisch
Spätburgunder rosé, trocken 2010, Weingut Josef Walz, Baden, Duitsland
Een echte rosé, met tonen van framboos en rozenbottel ook heeft de wijn nog hele mooie zuren en een licht kruidig karakter. Een zachte wijn met een goede afdronk.
Lees verder
€ 10,00
€ 8,26
excl. BTW
Rood
Biologisch
Spätburgunder, trocken 2009, Weingut Josef Walz, Baden, Duitsland
Een niet al te zware rode wijn die wel heel veel smaak heeft. In de neus vinden we tonen van rood en zwart fruit en een tikje kruidigheid. In de mond overheerst ook het fruit maar proeven we ook de kruidigheid mooie zuren en de elegantie van de wijn. Het een zuivere en elegante wijn met een mooie afdronk.
Lees verder
€ 10,00
€ 8,26
excl. BTW
Rood
Biologisch
Spätburgunder , trocken "im holzzfass gereift" 2009, Weingut Josef Walz, Baden, Duitsland
Deze spätburgunder wordt in houten vaten opgevoed, doordat ze hier hele grote houten vaten voor gebruiken krijgt de wijn een hele elegante en zachte smaak van vanille mee. Verder kenmerkt ook deze wijn wijn zich door zijn elegantie, vele fruit zowel rood als zwart en zijn mooie afdronk.
Lees verder
€ 14,50
€ 11,98
excl. BTW
Rood
Biologisch
Spätburgunder, spätlese trocken "alte reben" 2009, Weingut Josef Walz, Baden, Duitsland
Een zeer geconcentreerde wijn met veel rijp rood fruit. De wijn heeft een zachte en ronde aanzet met zwarte en rode bessen en elegante zuren. Een complexe rode wijn met met veel rood fruit en een zeer goede balans.
Lees verder
€ 19,25
€ 15,91
excl. BTW
Rood
Biologisch
Spätburgunder , auslese tr. 2009, Weingut Josef Walz, Baden, Duitsland
Deze wijn wordt gemaakt van de Pinot Noir druif die op 360 meter hoogte op de Badenweiler Römerberg staat aangeplant. Wat ook nog belangrijk is voor deze wijn is dat de druiven op een helling staan die volledig naar het zuiden is gericht. Voor deze wijn wordt alleen het bovenste gedeelte van de druiventros gebruikt, het onderste gedeelte wordt al in juni gesnoeid. Hierdoor is de concentratie van smaken in de druiven vele malen hoger. Het is een zeer complexe wijn met zeer veel fruit, veel kracht en elegante tonen van hout. Deze wijn heeft een zeer lange afdronk.
Lees verder
€ 24,50
€ 20,25
excl. BTW
Wit
Zoet / Port
Gutedel, beerenauslese 2009, Weingut Josef Walz, Baden, Duitsland
De druiven voor deze wijn worden half november geoogst, hierdoor zijn de druiven al min of meer rozijnen geworden en is het sap ook zeer geconcentreerd. De druiven zijn in dit stadium uitstekend geschikt om dessertwijn van te maken. Dit is een natuurlijk zoete dessertwijn zonder edele rotting. De smaak van de wijn is vrij exotisch met tonen van ananas en honing. De wijn is zuiver, zacht en complex met een lange afdronk.
Lees verder
€ 21,50
€ 17,77
excl. BTW
Wit
Biologisch
Edelgräfler wit 2010, Weingut Zähringer, Baden, Duitsland
Lees verder
€ 6,95
€ 5,74
excl. BTW
Wit
Biologisch
Edelgräfler wit 2010, Weingut Zähringer, Baden, Duitsland
Lees verder
€ 9,00
€ 7,44
excl. BTW
Wit
Biologisch
Edelgräfler wit BIB 2010, Weingut Zähringer, Baden, Duitsland
Lees verder
€ 29,50
€ 24,38
excl. BTW
Rood
Biologisch
Edelgräfler rood 2008, Weingut Zähringer, Baden, Duitsland
Lees verder
€ 8,00
€ 6,61
excl. BTW
Rood
Biologisch
Edelgräfler rood 2008, Weingut Zähringer, Baden, Duitsland
Lees verder
€ 10,75
€ 8,88
excl. BTW
Rood Il Gropello 2010, San Giovanni, Veneto, Italië
Lees verder
€ 11,00
€ 9,09
excl. BTW
Rood Il Gropello 2010, San Giovanni, Veneto, Italië
Lees verder
€ 6,25
€ 5,17
excl. BTW
Rood Cap del Priu 2007, San Giovanni, Veneto, Italië
Lees verder
€ 12,00
€ 9,92
excl. BTW
Wit Reis 2006, San Giovanni, Veneto, Italië
Lees verder
€ 13,50
€ 11,16
excl. BTW
Wit Lugana Busocaldo 2008, San Giovanni, Veneto, Italië
Lees verder
€ 16,95
€ 14,01
excl. BTW
Rood Arzane Riserva 2007, San Giovanni, Veneto, Italië
Lees verder
€ 13,95
€ 11,53
excl. BTW
Rood San Gioan I Carati 2006, San Giovanni, Veneto, Italië
Lees verder
€ 15,75
€ 13,02
excl. BTW
Wit
Zoet / Port
San Gioan Brinat 2008, San Giovanni, Veneto, Italië
Lees verder
€ 18,50
€ 15,29
excl. BTW
Wit
Mousserend
Ceppo 326 brut 2007, San Giovanni, Veneto, Italië
Lees verder
€ 19,95
€ 16,49
excl. BTW
Wit
Mousserend
Ceppo 326 brut Magnum 2007, San Giovanni, Veneto, Italië
Lees verder
€ 49,50
€ 40,91
excl. BTW
Rosé
Mousserend
Ceppo 326 brut rosato 2006, San Giovanni, Veneto, Italië
Lees verder
€ 19,95
€ 16,49
excl. BTW
Rood Pinotage-Shiraz, Zebra Line 2010, Ayama, Voor Paardeberg - Paarl, Zuid-Afrika
Lees verder
€ 6,00
€ 4,96
excl. BTW
Wit Chenin Blanc, Slent Farms 2010, Ayama, Voor Paardeberg - Paarl, Zuid-Afrika
Lees verder
€ 6,95
€ 5,74
excl. BTW
Rood Pinotage-Shiraz-Mourvedre, Leopard 2010, Ayama, Voor Paardeberg - Paarl, Zuid-Afrika
Lees verder
€ 10,95
€ 9,05
excl. BTW
Wit Chenin-Chardonnay-Viognier, Leopard 2010, Ayama, Voor Paardeberg - Paarl, Zuid-Afrika
Lees verder
€ 10,95
€ 9,05
excl. BTW
Rood Shiraz, Baboon's back 2009, Ayama, Voor Paardeberg - Paarl, Zuid-Afrika
Lees verder
€ 14,50
€ 11,98
excl. BTW
Wit Sauvignon Blanc 2010, Ranui, Marlborough, Australie / Nw-Zeeland
Lees verder
€ 14,25
€ 11,78
excl. BTW
Wit Chardonnay 2007, Ranui, Marlborough, Australie / Nw-Zeeland
Lees verder
€ 14,25
€ 11,78
excl. BTW
Wit Gewürztraminer 2009, Ranui, Marlborough, Australie / Nw-Zeeland
Lees verder
€ 14,25
€ 11,78
excl. BTW
Wit Pinot Gris 2010, Ranui, Marlborough, Australie / Nw-Zeeland
Lees verder
€ 14,25
€ 11,78
excl. BTW
Rood Syrah 2007, Ranui, Marlborough, Australie / Nw-Zeeland
Lees verder
€ 14,25
€ 11,78
excl. BTW
Rood Pinot Noir 2009, Ranui, Marlborough, Australie / Nw-Zeeland
Complexe pinot noir, frisse stijl, rond fruit en mooie fraicheur. Een smaak als deze vind je alleen maar in Nieuw Zeeland.
Lees verder
€ 17,50
€ 14,46
excl. BTW
Wit
Biologisch
S' wit 2012, Domaine de Saumarez, Languedoc, Frankrijk
Lees verder
€ 9,95
€ 8,22
excl. BTW
Rosé
Biologisch
Fleur de Liz 2012, Domaine de Saumarez, Languedoc, Frankrijk
Lees verder
€ 9,50
€ 7,85
excl. BTW
Rood
Biologisch
S' rood 2012, Domaine de Saumarez, Languedoc, Frankrijk
Lees verder
€ 9,95
€ 8,22
excl. BTW
Rood
Biologisch
Trinitas 2010, Domaine de Saumarez, Languedoc, Frankrijk
Lees verder
€ 14,25
€ 11,78
excl. BTW
Rood
Biologisch
Aalenien 2009, Domaine de Saumarez, Languedoc, Frankrijk
Lees verder
€ 19,75
€ 16,32
excl. BTW
Wit Friulano 2012, Zorzon, Fiuli, Italië
Lees verder
€ 12,95
€ 10,70
excl. BTW
Wit Pinot Grigio 2012, Zorzon, Fiuli, Italië
Lees verder
€ 14,25
€ 11,78
excl. BTW
Wit Malvasia 2012, Zorzon, Fiuli, Italië
Lees verder
€ 15,25
€ 12,60
excl. BTW
Wit Sauvignon Blanc 2012, Zorzon, Fiuli, Italië
Lees verder
€ 14,25
€ 11,78
excl. BTW
Rood Merlot 2011, Zorzon, Fiuli, Italië
Lees verder
€ 12,95
€ 10,70
excl. BTW
Rood Cabernet Franc 2011, Zorzon, Fiuli, Italië
Lees verder
€ 12,95
€ 10,70
excl. BTW
Wit Terra de Lobos wit 2012, Casal Branco, Ribatejo, Portugal
Heerlijke frisse fruitige wijn. Mooi elegant met toch genoeg smaak. In België heeft de bekende wijnschrijver Frank van der Auwera deze wijn bekroond met een oscar. Ook is de wijn opgenomen in de supermarkt wijngids met beste wijnen rond de €5,00. Exclusief verkrijgbaar bij 2Wines.
Lees verder
€ 5,50
€ 4,55
excl. BTW
Rood Terra de Lobos rood 2012, Casal Branco, Ribatejo, Portugal
Fruitige rode wijn zonder houtlagering. Zwart fruit, elegant en genoeg lengte. Ideaal om zo te drinken. Veel smaak zonder al teveel kracht.
Lees verder
€ 5,50
€ 4,55
excl. BTW
Wit Quartilho wit 2011, Casal Branco, Ribatejo, Portugal
Zeer elegante wijn. Gemaakt van 100% Fernão Pires. Deze wijn gaat u verassen. Geschikt voor iedereen, zelfs de grootste wijnkenners weten niet wat ze proeven.
Lees verder
€ 7,95
€ 6,57
excl. BTW
Rood Quartilho rood 2010, Casal Branco, Ribatejo, Portugal
Zwart fruit, elegantie en smaak. Laat deze wijn u doen verrassen!
Lees verder
€ 8,75
€ 7,23
excl. BTW
Rood
Zoet / Port
Tawny Finest Reseve n.v.t., Butler Nephew & Co, Douro, Portugal
Zeer fijne tawny port. Het is een reserve omdat hij 7 jaar op houten vaten heeft gerijpt alvorens te worden gebotteld. Hierdoor heeft deze port een zeer zachte smaak, is hij zeer verfijnd en heeft hij een lange afdronk.
Lees verder
€ 15,95
€ 13,18
excl. BTW
Wit Chardonnay, Casa Santiago 2014, Viña Requingua, Curico Valley, Chili / Argentinië
Lees verder
€ 6,00
€ 4,96
excl. BTW
Wit Sauvignon Blanc, Casa Santiago 2014, Viña Requingua, Curico Valley, Chili / Argentinië
Lees verder
€ 6,00
€ 4,96
excl. BTW
Wit Chardonnay, Arte Noble 2013, Viña Requingua, Curico Valley, Chili / Argentinië
Lees verder
€ 7,00
€ 5,79
excl. BTW
Rood Pinot Noir, Arte Noble 2013, Viña Requingua, Curico Valley, Chili / Argentinië
Lees verder
€ 7,00
€ 5,79
excl. BTW
Rood Carmenère, Arte Noble 2011, Viña Requingua, Curico Valley, Chili / Argentinië
Lees verder
€ 7,00
€ 5,79
excl. BTW
Wit Chardonnay Reserva, Toro de Piedra 2012, Viña Requingua, Curico Valley, Chili / Argentinië
Lees verder
€ 12,00
€ 9,92
excl. BTW
Rood Carmenère-Cabernet Sauv. Reserva, Toro de Piedra 2010, Viña Requingua, Curico Valley, Chili / Argentinië
Lees verder
€ 12,00
€ 9,92
excl. BTW
Rood Syrah-Cabernet Sauv. Reserva, Toro de Piedra 2010, Viña Requingua, Curico Valley, Chili / Argentinië
Lees verder
€ 12,00
€ 9,92
excl. BTW
Rood Cabernet Sauvignon Barrel Selection, Potro de Pied 2009, Viña Requingua, Curico Valley, Chili / Argentinië
Lees verder
€ 22,00
€ 18,18
excl. BTW
Wit
Zoet / Port
Sauvignon Blanc-Sémillon, Late Harvest 2012, Viña Requingua, Curico Valley, Chili / Argentinië
Lees verder
€ 10,00
€ 8,26
excl. BTW
Wit
Biologisch
Bourgogne Aligote 2012, Pierre Bourée, Bourgogne, Frankrijk
Lees verder
€ 11,50
€ 9,50
excl. BTW
Wit
Biologisch
Bourgogne Blanc 2013, Pierre Bourée, Bourgogne, Frankrijk
Lees verder
€ 15,75
€ 13,02
excl. BTW
Wit
Biologisch
Auxey-Duresses 2013, Pierre Bourée, Bourgogne, Frankrijk
Lees verder
€ 29,95
€ 24,75
excl. BTW
Wit
Biologisch
Saint-Aubin 1er Cru 2013, Pierre Bourée, Bourgogne, Frankrijk
Lees verder
€ 29,95
€ 24,75
excl. BTW
Wit
Biologisch
Meursault 2013, Pierre Bourée, Bourgogne, Frankrijk
Lees verder
€ 42,50
€ 35,12
excl. BTW
Wit
Biologisch
Chassagne-Montrachet 2013, Pierre Bourée, Bourgogne, Frankrijk
Lees verder
€ 59,95
€ 49,55
excl. BTW
Rood
Biologisch
Bourgogne Pinot Noir 2013, Pierre Bourée, Bourgogne, Frankrijk
Lees verder
€ 15,95
€ 13,18
excl. BTW
Rood
Biologisch
Cote de Nuits-Villages 2012, Pierre Bourée, Bourgogne, Frankrijk
Lees verder
€ 23,50
€ 19,42
excl. BTW
Rood
Biologisch
Pommard 2011, Pierre Bourée, Bourgogne, Frankrijk
Lees verder
€ 44,50
€ 36,78
excl. BTW
Rood
Biologisch
Beane 1er Cru “les Epenottes” 2013, Pierre Bourée, Bourgogne, Frankrijk
Lees verder
€ 36,00
€ 29,75
excl. BTW
Rood
Biologisch
Gevrey-Chambertin 2011, Pierre Bourée, Bourgogne, Frankrijk
Lees verder
€ 32,50
€ 26,86
excl. BTW
Rood
Biologisch
Charmes-Chambertin Grand Cru 2013, Pierre Bourée, Bourgogne, Frankrijk
Lees verder
€ 99,95
€ 82,60
excl. BTW
© 2009   •   2Wines   •   Kerklaan 5   •   1241 CJ  Kortenhoef   •   T: 035-628 19 46   •   info@2wines.nl
leveringsvoorwaarden