Wijn

Wij importeren wijnen uit diverse landen en streken. U kunt de wijnen eenvoudig en snel bekijken en online bestellen in onze webshop. Meer ...

Winkel

In onze de winkel te Kortenhoef vindt u naast wijn ook nog andere producten. Denk aan karaffen, oliekannetjes, glaswerk, olijfolie, tableshox, etc. Meer ...


Proeverijen

Een leuke manier om een bedrijfsevenement of feest aan te kleden is een wijnproeverij. Meer ...

Domaine Elie Sumeire

Het bedrijf Sumeire is in de loop der jaren uitgegroeid in een groot famillie bedrijf dat veel kleine domaines en châteaux bezit. Als deze domaines en châteaux maken wijnen welke kenmerkend zijn voor de Provence streek.

Alle wijngaarden in het bezit van de familie worden biologisch bewerkt. Dit betekend dat er onder geen enkele omstandigheid chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest wordt gebruikt. Enige meststoffen die gebruikt worden zijn natuurlijk, dierlijk of verpulverde uitlopers van de wijnstokken.

Het land wordt bewerkt met sulfaat en de bordeaux-sche pap, dit zijn producten die zijn toegestaan in Biologische landbouw.
Als er opnieuw gepland dient te worden, dan haalt men de oude plant weg en laat men de grond eerst enige jaren rusten om vervolgens nieuwe te planten. Op deze manier kan de grond weer volledig herstellen.

Wijnen: la Resèrve de la Famille


Website: http://www.chateaux-elie-sumeire.fr/aspenglish/wines/fiche.asp?Id=17

terug naar overzicht
© 2009   •   2Wines   •   Kerklaan 5   •   1241 CJ  Kortenhoef   •   T: 035-628 19 46   •   info@2wines.nl
leveringsvoorwaarden