Wijn

Wij importeren wijnen uit diverse landen en streken. U kunt de wijnen eenvoudig en snel bekijken en online bestellen in onze webshop. Meer ...

Winkel

In onze de winkel te Kortenhoef vindt u naast wijn ook nog andere producten. Denk aan karaffen, oliekannetjes, glaswerk, olijfolie, tableshox, etc. Meer ...


Proeverijen

Een leuke manier om een bedrijfsevenement of feest aan te kleden is een wijnproeverij. Meer ...

Domaine Garcin

Ook dit Domaine is eigendom van Domaine la Genestière. In feite is het niet een fysiek domein, maar meer een naam. Het is namelijk vernoemd naar de familie Garcin, waar de twee broers Jean-Claude en Raphaël nu de sceptor zwaaien. Het label Garcin omvat de wijnen die worden gemaakt van de druiven die groeien op Saint-Anthelme (zie hierboven), Les Ramières en Longval.

Les Ramières is sinds 1998 eigendom van de Garcin-Layouni famillie en beslaat 25 ha. Deze wijngaarden liggen tegen de heuvels van Saint-Geniès-de-Comolas en de bodem hier bestaat voornamelijk uit zanderige kleigrond. Dit draagt bij aan een vroege rijping van de druiven met goede rijpe tannines. Deze laatste zorgen weer voor een goed rijpings potentieel in de wijnen.

Longval beslaat 10 ha en ligt in het zuidelijke deel van de gemeente Tavel. De druivenstokken die hier staan zijn allen ten minste 50 jaar oud! Deze stokken geven dan ook druiven met een hoog concentraat en worden gebruikt in bijna alle wijnen die Garcin maakt.

Wijnen: Viognier, Caladoc rosé, Merlot, Marselan, Syrah, Caladoc rood,
Cȏtes du Rhòne rosé en Cȏtes du Rhòne rood


Website: http://www.domaine-genestiere.com

terug naar overzicht
© 2009   •   2Wines   •   Kerklaan 5   •   1241 CJ  Kortenhoef   •   T: 035-628 19 46   •   info@2wines.nl
leveringsvoorwaarden